ŽENSKI ROMAN

Pred tremi leti, ko sem začela pisati, pisati za svojo dušo, se me je lotila sramežljivost in to do te mere, da sem se skrila za psevdonimom Snežinka. Danes vem; to je pogost pojav pri avtorjih, ki imajo dvojno življenje. Kakor večina žensk igram resne vloge: žena, mati, sestra, botra, sodelavka, prijateljica … dodeljena mi je celo vloga babice, na katero sem še posebej ponosna. Pred tremi leti pa mi je življenje ponudilo novo priložnost; pisno izražanje na povsem drugem nivoju – bloganje. V virtualni svet in v svet domišljije sem vstopila, kakor prileti iz neba, Snežinka.

Pisanje mi je sprva predstavljalo sproščanje domišljije, a zadržanost, ki me je še vedno spremljala je hlastala po znanju, po samozavesti. Odločila sem se, da svoj poklic knjižničarke nadgradim s šolo ustvarjalnega pisanja. Naenkrat so se ideje začele kristalizirati in dobivati podobo snežinke. Hvala mentorici Nini Krajnc, ki me je vodila skozi pisanje prvenca, romana za ženske z detektivskim pridihom: KAM JE IZGINILA MONJA. Za nakup preko interneta klikni na to sličico:nakup

Ker rada delam v timu, sem svoje načrte za Monjo zaupala svoji prijateljici in ilustratorki Ivani Ciglič. Z njeno ustvarjalnostjo je Monja dobila tudi podobo. Če želite imeti roman v svojih rokah, mi pošljite naročilo s svojim naslovom / cena: 10 EUR (plačilo po povzetju).